Onderhoud Trucks
Onderhoud Trucks

COMBI houdt uw Truck & Trailer op de weg! 

Onder de noemer COMBI Bedrijfswagens zijn wij een erkend servicepunt van TruckXL in de regio.

Onze service

Uw voordeel met COMBI Bedrijfswagens:

Truckservice

COMBI beschikt over een moderne truckwerkplaats, ingericht naar
de hoogste normen en uiteraard volgens de nieuwste milieu eisen, waarin ervaren en gespecialiseerde monteurs voor u klaar staan. Hierdoor kunnen wij een complete service aanbieden t.b.v truck- en traileronderhoud. Wij voeren het onderhoud en de reparaties uit volgens fabrieksvoorschriften tegen een gunstig werkplaatstarief. Uw wagenpark is bij ons dan ook in goede handen.

Trailerservice

Door onze goed opgeleide monteurs zijn al uw trailers en overig getrokken materiaal in goede handen bij COMBI. Hierdoor bieden wij u een complete trailerservice en is COMBI uw allround mobiliteitspartner. COMBI is een servicepunt van TruckXL.

Oplossingen op maat

Waarom kiezen voor TruckXL?

TruckXL richt zich met het landelijk dekkende netwerk van aangesloten truck en trailer reparatie bedrijven op de ondernemers in de vervoerssector. Men verzorgd het onderhoud en reparatie aan het gehele wagenpark, truck, trailer bestelwagen en alles wat daaromheen zit. Door middel van het uitgebreide dienstenpakket, 24h service, alle mogelijke keuringen en persoonlijke aandacht, voorziet TruckXL in deze behoefte. Naast het landelijk dekkende netwerk heeft TruckXL een volledig netwerk van truck- en trailer reparatie bedrijven in Europa.

TruckXL is de werkplaats voor de transportonderneming, die in al het onderhoud en reparaties voorziet, voor de truck, trailer, bestelwagen en alles wat zijn wagenpark mobiel houdt . “Van bumper tot bumper” alles onder één dak. “Wij houden uw zaken in beweging”