Lease
Leasen bij COMBI

Onbezorgd autorijden? 

Dat kan, want voor een all-in prijs kunt u maandelijks zorgeloos rondrijden in de auto van uw keuze. In samenwerking met Compass Mobility kunnen wij u adviseren welke type lease het beste aansluit op uw wensen.

Onze service is gericht op mobiliteit, duidelijkheid en maatwerk. Dat zijn ook onze kernwoorden en daarom zijn wij graag samen met Compass Mobility uw persoonlijke partner in mobiliteit!   

De meest voorkomende leasevorm is operational lease.

Met operational lease ben je totaal ontzorgd. Voor een vast maandbedrag rijd je in een auto naar keuze en heb je de beschikking over een uitgebreid servicepakket. Alle autokosten zijn vooraf bepaald en worden meegenomen in het maandbedrag. Denk hierbij aan afschrijving, onderhouds- en reparatiekosten, verzekering en houderschapsbelasting.

Kortom, je weet gedurende de hele contractperiode precies waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig!

Klik op het label voor meer informatie over zakelijke lease.

CM Lease

Wil je graag onbezorgd in een nieuwe of jong gebruikte auto rijden? Dan is private lease wellicht iets voor jou.

Je kiest een auto, betaalt een vast bedrag per maand en hoeft alleen nog maar te tanken. Alle overige autokosten worden meegenomen in het maandbedrag, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt.

Klik op het label voor meer informatie over private lease:

CM Lease

Tijdelijk behoefte aan extra mobiliteit? Heb jij als bedrijf bijvoorbeeld te maken met een seizoenspiek of heb je tijdelijk extra personeel aangenomen? De shortlease-oplossingen van Compass Mobility bieden je veel flexibiliteit.

Klik op het label voor meer informatie over shortlease:

CM Lease

Speciaal voor startende ondernemers heeft COMBI samen CM Lease starterslease ontwikkeld. Met starterslease maak je gebruik van operational lease-diensten die specifiek zijn afgestemd op jouw behoefte als starter. Het acceptatiebeleid is soepel en voor een vast bedrag in de maand rijd je een passende bedrijfsauto.

Klik op het label voor meer informatie over starterslease:

CM Lease

COMBI &

De samenwerking met Compass Mobility

De wereld van mobiliteit is volop in beweging. Aandrijfsystemen veranderen, binnensteden krijgen autovrije zones en de CO₂-prestatieladder wordt een steeds belangrijker thema voor het doen van zaken met elkaar.
Wij helpen u graag de juiste keuzes in mobiliteit te maken. Wij doen dit door middel van een unieke mix in mobiliteit en wagenparkbeheer. Op de meest efficiënte wijze ontzorgen wij u dan ook op het gebied van mobiliteit.