Voorraad Personenwagens & Bestelwagens

Occasions en nieuwe modellen

Wanneer u kiest voor een auto uit het assortiment van COMBI, dan waarborgen wij de kwaliteit. De historie van alle auto´s is bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook de onderhoudsgegevens. De auto is uiteraard volgens de fabrieksvoorschriften van de betreffende dealer onderhouden zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Kortom COMBI biedt u een occasion waar u op kunt vertrouwen. 

Daarnaast hebben wij ook volledig nieuwe voertuigen in onze voorraad. Sluit onze voorraad niet aan bij uw wensen? Daag ons uit door middel van een zoekopdracht!

Onze service

Keurmerk van onze occasions

Alle occasions worden goed onderhouden en uitvoerig gecheckt. Daarnaast bieden wij verschillende garantiepakketten aan wat u de mogelijkheid biedt voor aanvullende zekerheden te kiezen.

Wij bieden financierings- en verzekeringsmogelijkheden en uiteraard kunt u uw huidige auto bij ons inruilen.

Kom proefrijden in uw droomauto en ervaar het unieke COMBI gevoel! 

De koffie staat klaar! 

 

Oplossingen op maat

Partner in mobility

COMBI biedt slimme mobiliteitsoplossingen met het oog op vandaag én op de toekomst. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf en kunnen alle merken, alle type auto’s en bedrijfswagens leveren en onderhouden.

COMBI is hét adres voor totale service aan uw personenwagen, bestelwagen, camper, truck en trailer! Kwaliteit en expertise bieden wij door hét BOVAG autobedrijf in de regio te zijn met het Bosch Car Service en TruckXL concept.