Onderhoud Bedrijfswagens
Onderhoud Bedrijfswagens

Bedrijfswagenspecialist en uw mobiliteitspartner

COMBI is als bedrijfswagenspecialist uw mobiliteitspartner! Wij zorgen dat uw bedrijf niet stil komt te staan. Bij reparatie en onderhoud bieden wij u de mogelijkheid om vervangend vervoer te regelen. Onze werkplaats die speciaal is ingericht voor bedrijfswagens en voldoet aan de laatste eisen is uitgerust met monteurs die zijn opgeleid tot bedrijfswagenmonteur.  

Veilig op de weg… laat uw aanhangwagen minimaal 1x per jaar door ons controleren d.m.v. de aanhanger onderhoudsbeurt. Bij deze onderhoudsbeurt wordt controle verricht op de gehele aanhangwagen o.a.: oplooprem, remmen, assen, chassis, banden, wielen, verlichting etc. Wij voeren onderhoud en reparatie uit volgens de BOVAG richtlijnen.

Iedere bedrijfsauto in de klasse N1 (bestelauto) of M1 (van een personenwagen afgeleide bedrijfsauto) die in combinatie met een aanhanger de maximale toegestane massa van 3.500kg overschrijdt, dient een tachograaf hebben.

COMBI biedt volledige Tacho Service doordat wij door de RDW gecertificeerd zijn voor inbouw, ijken en onderhouden van de meest voorkomende merken tachograafsystemen.

Hiermee creert u optimale bescherming voor uw voertuig.

Jaarlijks keuren, verplicht en veilig! Dankzij dit keurmerk is de veiligheid van uw laadklep beter gewaarborgd. Auto Combi onderhoud en keurt diverse merken laadkleppen. Wanneer een laadklep het LPK Keurmerk draagt, betekent dit het volgend:

  • De laadklep wordt jaarlijks gekeurd
  • De keuring wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide keurmeester
  • De laadklep voldoet aan alle eisen die zijn opgenomen in de LPK checklist 

Regelmatige steekproeven door een onafhankelijke instantie garanderen de kwaliteit van het LPK Keurmerk. Wij adviseren u de onderhoudsbeurt van uw laadklep te combineren met de LPK keuring.
Voor alle zekerheid en voor alle veiligheid.

Onze kennis, ervaring en techniek worden ondersteund door gebruik van beste materialen. Zo levert Auto Combi de inbouwsystemen van Sterntec, een naam die garant staat voor uitgebreide mogelijkheden en uitstekende kwaliteit. Wij kunnen u daarbij ook een ruim aanbod doen op het gebied van kasten, laden en toebehoren, zoals; Metalen inrichtingen met behulp van de productlijnen Grön, Kögl en Prof Aluminium inrichtingen met behulp van de productlijn Alu.

COMBI levert geperfectioneerde imperialen die voor nagenoeg alle vervoerswensen een passende en voordelige oplossing bieden. De imperialen zijn speciaal ontworpen voor toepassingen binnen het bedrijfsleven. De bedrijfsimperialen zijn er voor nagenoeg ieder type bedrijfsauto tot 3500 kg. De aerodynamische vormgeving is ook een reden om voor een imperiaal van dit kaliber te kiezen. Over een imperiaal kunt u beter niet te licht denken. Het draagvermogen stelt hoge eisen aan de imperiaal. Onwrikbare montage op uw auto en degelijke bevestigingsmogelijkheden voor uw producten garanderen een veilig transport. Veilig vervoer is een noodzaak.

Storingen

Klaar terwijl u wacht! Voor bepaalde onderhoud werkzaamheden hoeft u wat ons betreft geen afspraak van tevoren te maken. Wanneer het gaat om de vervanging van banden, uitlaat of accu, maar ook voor de controle en verversing van motorolie kunt u bij ons terecht. Terwijl u een kopje koffie drinkt of even in de showroom kijkt, voeren wij de betreffende handeling direct voor u uit.

Schade herstel

Ook bij schade gevallen kunt u bij COMBI terecht. Wij kennen immers u en uw bedrijfswagen! En de schadepenningen? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Goed geregeld toch?!

Leaseauto repareren

Wij werken samen en repareren/onderhouden voor de meeste leasemaatschappijen, zodat ook uw leaseauto de service krijgt die het nodig heeft!

Onze service

Passend vervoer

Mocht uw bedrijfswagen bij de garage staan en heeft u vervangend vervoer nodig? Dan is het mogelijk om een passend vervangend vervoer te reserveren zodat uw bedrijf geen stilstand hoeft te lijden. Over mobiliteit hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken! 

Oplossingen op maat

Partner in mobility

COMBI biedt slimme mobiliteitsoplossingen met het oog op vandaag én op de toekomst. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf en kunnen alle merken, alle type auto’s en bedrijfswagens leveren en onderhouden.

COMBI is dus hét adres voor totale service aan uw personenwagen, bestelwagen, camper, truck en trailer! Kwaliteit en expertise bieden wij door een BOVAG autobedrijf in de regio te zijn met het Bosch Car Service en TruckXL concept.