APK Keuring
APK Keuring

APK Gekeurd door uw vakman

De APK keuring is een in Europa een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Wij zijn dan ook een erkend RDW APK keuringsstation in Hardenberg. U kunt bij COMBI terecht voor zowel uw personenauto als bedrijfswagen, truck en trailer. 

Open communicatie

Geen verassingen

Komt uw voertuig niet door de keuring, bijvoorbeeld omdat een onderdeel niet aan de APK‐eisen voldoet? Dan laten we u dat direct weten. In overleg met u kunnen we de afkeurpunten snel en goed in orde brengen.

TIP!

Combineer de APK‐keuring met een (grote) onderhoudsbeurt, want goed en regelmatig onderhoud blijft noodzakelijk voor uw voertuig. 

Het jeugdsportfonds

Bij iedere APK die wij uitvoeren doneren wij aan het Jeugd-sportfonds!

Met uw APK steunt u het het Jeugdsportfonds! Voor elke APK die wij uitvoeren, doneren wij een bedrag aan deze mooie organisatie.

Oplossingen op maat

Partner in mobility

COMBI biedt slimme mobiliteitsoplossingen met het oog op vandaag én op de toekomst. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf en kunnen alle merken, alle type auto’s en bedrijfswagens leveren en onderhouden.

COMBI is dus hét adres voor totale service aan uw personenwagen, bestelwagen, camper, truck en trailer! Kwaliteit en expertise bieden wij door een BOVAG autobedrijf in de regio te zijn met het Bosch Car Service en TruckXL concept.