Werken bij
Werken bij COMBI

Vakkundigheid en kennis van alle merken 

Dat is waar wij voor staan! Vanwege het toenemende aanbod in werkzaamheden zijn wij op zoek naar vakpersoneel! Bekijk de pagina voor openstaande vacatures. Staat jouw vacature er net  niet tussen maar lijkt het jou leuk om voor COMBI te werken!? Jouw openstaande sollicitatie is altijd welkom! 

De functie

Bedrijfswagen- monteur

Wil jij een uitdagende baan binnen de vrachtwagentechniek en je vindt het voor de afwisseling leuk om lichtere bedrijfswagens op weg te helpen? Dan ben jij degene die wij zoeken! 

Truckservice

COMBI beschikt over een moderne truckwerkplaats, ingericht naar
de hoogste normen en uiteraard volgens de nieuwste milieu eisen, waarin ervaren en gespecialiseerde monteurs voor u klaar staan. Hierdoor kunnen wij een complete service aanbieden t.b.v truck- en traileronderhoud. Wij voeren het onderhoud en de reparaties uit volgens fabrieksvoorschriften tegen een gunstig werkplaatstarief. Uw wagenpark is bij ons dan ook in goede handen.

Trailerservice

Door onze goed opgeleide monteurs zijn al uw trailers en overig getrokken materiaal in goede handen bij COMBI. Hierdoor bieden wij u een complete trailerservice en is COMBI uw allround mobiliteitspartner. COMBI is een servicepunt van Top Truck.