Over ons
Waar wij voor staan

COMBI, Partner in Mobility

COMBI biedt slimme mobiliteitsoplossingen met het oog op vandaag én op de toekomst. Wij zijn hét merkonafhankelijk garagebedrijf en kunnen alle merken, alle type auto’s en bedrijfswagens leveren en onderhouden.

COMBI is dus hét adres voor totale service aan uw personenwagen, bestelwagen, camper, truck en trailer! Kwaliteit en expertise bieden wij door hét BOVAG autobedrijf in de regio te zijn met het Bosch Car Service en TopTruck concept. Behalve het reguliere onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor APK, aircoservice, banden en uitlijning, ruitreparatie, voertuigaanpassingen en schadeherstel.

Naast allerlei vormen van verhuur en (short)leasing voor zowel de particuliere als zakelijke markt, bieden we ook diverse oplossingen voor wagenparkbeheer en mobiliteitsadvies. De mogelijkheden bij COMBI zijn heel divers, maar voortdurend doeltreffend en kostenbewust.

We bieden altijd een mobiliteitsoplossing die bij u past.

Missie & Visie

”Wij leveren kwaliteit door middel van expertise en klantgerichtheid. Wij geloven in open en eerlijke langetermijnrelaties met onze klanten en zakenrelaties. Wij zijn proactief, betrouwbaar en houden ons aan de wettelijke voorschriften.” 

Ooit begonnen als ”Jong en Dynamisch”, wil COMBI dit motto ook in de toekomst graag blijven uitdragen, verder uitbouwen en optimaliseren, zoals dit voorgaande jaren steeds het geval is geweest. 

Wilfred Lenters

Referenties

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat hier een reactie achter.