De Werkplaats
Totale werkplaats

COMBI biedt u totale autoservice

Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitstekend te onderhouden. Uw auto, bedrijfswagen, camper, truck en trailer zijn bij ons in vertrouwde handen voor onderhoud, reparaties en schadeherstel. Graag tot ziens in onze garage in Hardenberg waar u ook terecht kunt voor APK keuring, storing, banden, airco, glasservice / autoruiten en onderdelen.

werkplaats-1

Onderhoud voor elk type wagen

Bekijk de mogelijkheden voor jouw wagen

Oplossingen op maat

Partner in mobility

COMBI biedt slimme mobiliteitsoplossingen met het oog op vandaag én op de toekomst. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf en kunnen alle merken, alle type auto’s en bedrijfswagens leveren en onderhouden.

COMBI is dus hét adres voor totale service aan uw personenwagen, bestelwagen, camper, truck en trailer! Kwaliteit en expertise bieden wij door een BOVAG autobedrijf in de regio te zijn met het Bosch Car Service en TopTruck concept.

Clubsupport

Steun uw club of vereniging

Via Clubsupport van Auto Combi vult u het factuurbedrag van uw rekening in en ziet meteen welk bedrag wordt geschonken aan de club van uw keuze. U dus een goed onderhouden auto en uw club, een donatie. Dat noemen wij een GOUDEN COMBI!