Onderhoud en Reparatie
Onderhoud Personen- & bedrijfswagens

Vakkundig onderhoud en reparatie in Hardenberg

Bij COMBI in Hardenberg combineren we jarenlange ervaring met up‐to‐date diagnose apparatuur. We hebben de juiste voorzieningen in huis om technische problemen efficiënt op te lossen. En de juiste kennis om het vereiste onderhoud en reparaties aan uw personen- of bedrijfswagen uit te kunnen voeren. Uiteraard conform fabrieksvoorschrift en met behoud van fabrieksgarantie. 

Onze service

Wij staan garant voor:

 

COMBI is het adres voor uw (jaarlijkse) APK-keuring in Hardenberg. Als RDW erkend autobedrijf voeren wij voor elk merk en type auto een APK keuring uit. U kunt bij ons terecht voor uw personenwagen, bestelwagen, camper of truck.

Tijdens deze Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto gecontroleerd op de minimale veiligheids- en milieueisen die er vanuit Europa zijn gesteld. Zo worden o.a. de banden, remmen en verlichting gecheckt. Zijn er gebreken, dan worden deze tijdig opgespoord (wat uiteindelijk kan schelen in de onderhoudskosten). Mocht dit het geval zijn, krijgt u vooraf een prijsopgave voor reparatiewerkzaamheden van ons. Na een APK keuring ontvangt u van ons een APK rapport.

In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK-keuring zelfs GRATIS! U betaalt dan alleen voor de viergasmeting (benzine) of roetmeting (diesel) en de afmeldkosten.

Meer over APK keuring

Door onze Airco Service zorgt u voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden. COMBI zorgt op haar beurt voor het welzijn van deze airconditioning installatie. Wij maken dan ook gebruik van de nieuwste apparatuur en hierdoor kunnen wij snel uw airconditioning controleren. Uw airco en het interieurfilter bepalen de kwaliteit van de lucht die u inademt. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig (minimaal 1x per jaar) uw airco laat checken.

De gratis airco check: Algehele controle van de airco installatie, met preventief karakter

Anti geurbehandeling: Aanbevolen bij klachten over onaangename geuren, specifiek bij het in schakelen van de airco.

Afvullen van aircosysteem: Toe te passen bij klachten over onvoldoende werking van de airco installatie door te weinig ‘koudemiddel’ in het systeem.

Airco reparaties: Het opsporen en verhelpen van lekkages, het verrichten van reparaties.

COMBI levert banden van alle bekende merken tegen scherpe tarieven. Voor betere rijeigenschappen en grotere veiligheid adviseren zowel bandendeskundigen als consumenten- en verkeersveiligheids-organisaties autobanden met 2 millimeter profiel te laten vervangen. Wij controleren de banden ook op eventuele beschadigingen, sneden, scheuren, blaren, ouderdom etc. Overigens raden wij u aan om banden zeker na 6 jaar te vervangen. Oude banden brengen namelijk uw veiligheid ernstig in gevaar.

Uitlijning
Klachten zoals bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant, het naar één kant trekken van de auto, het zwaar of licht sturen van de auto, het niet fijn de bocht in of uit sturen van de auto, het niet terugdraaien van het stuur na een bocht kan betekenen dat de auto niet correct is uitgelijnd. Het uitlijnen van een auto is een specialisme, waarbij het niet alleen bij sporing stellen blijft, zoals vaak wordt gedacht. Maar ook wielvlucht en askanteling spelen een belangrijke rol.

Kom langs bij COMBI en laat uw auto controleren voor een wintercheck of vakantiecheck. Daarbij wordt de auto op een groot aantal belangrijke punten gecontroleerd. Kleine moeite, groot plezier. Zo kunt u er zeker van zijn dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Snel, zonder administratieve rompslomp en met garantie verzorgen wij voor u de ruitreparatie of ruitvervanging. En is de reparatie aan uw ruit wat minder urgent, dan doen we het gewoon in combinatie met een servicebeurt aan uw auto.

Storingen

Klaar terwijl u wacht! Voor bepaalde onderhoud werkzaamheden hoeft u wat ons betreft geen afspraak van tevoren te maken. Wanneer het gaat om de vervanging van banden, uitlaat of accu, maar ook voor de controle en verversing van motorolie kunt u doormiddel van onze Combi Fit formule direct bij ons terecht. Terwijl u een kopje koffie drinkt of even in de showroom kijkt, voeren wij de betreffende handeling direct voor u uit.

Schade herstel

Ook bij schade gevallen kunt u bij COMBI terecht. Wij kennen immers u en uw auto! En de schadepenningen? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Goed geregeld toch?!

Leaseauto repareren

Wij werken samen en repareren/onderhouden voor diverse leasemaatschappijen, zodat ook uw leaseauto de service krijgt die het nodig heeft!

Truckservice

COMBI beschikt over een moderne truckwerkplaats, ingericht naar
de hoogste normen en uiteraard volgens de nieuwste milieu eisen, waarin ervaren en gespecialiseerde monteurs voor u klaar staan. Hierdoor kunnen wij een complete service aanbieden t.b.v truck- en traileronderhoud. Wij voeren het onderhoud en de reparaties uit volgens fabrieksvoorschriften tegen een gunstig werkplaatstarief. Uw wagenpark is bij ons dan ook in goede handen.

Trailerservice

Door onze goed opgeleide monteurs zijn al uw trailers en overig getrokken materiaal in goede handen bij COMBI. Hierdoor bieden wij u een complete trailerservice en is COMBI uw allround mobiliteitspartner. COMBI is een servicepunt van TruckXL.

Het jeugdsportfonds

Bij iedere APK die wij uitvoeren doneren wij aan het Jeugd-sportfonds!

Met uw APK steunt u het het Jeugdsportfonds! Voor elke APK die wij uitvoeren, doneren wij een bedrag aan deze mooie organisatie.

Oplossingen op maat

Partner in mobility 

COMBI biedt slimme mobiliteitsoplossingen met het oog op vandaag én op de toekomst. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf en kunnen alle merken, alle type auto’s en bedrijfswagens leveren en onderhouden.

COMBI is dus hét adres voor totale service aan uw personenwagen, bestelwagen, camper, truck en trailer! Kwaliteit en expertise bieden wij door een BOVAG autobedrijf in de regio te zijn met het Bosch Car Service en TruckXL concept.