Auto Combi Clubsupport
Gouden combi

Ú een goed onderhouden auto, uw club een donatie.

Als Hardenbergs bedrijf met een warm hart voor het lokale verenigingsleven, schenkt Auto Combi ieder jaar een percentage van haar inkomsten aan clubs en verenigingen in de gemeente. En het leuke is: als klant bepaalt u zelf aan wie!

Dat gaat heel eenvoudig; u vult op deze site online het factuurbedrag van uw rekening in en ziet meteen welk bedrag wordt geschonken aan de club van uw keuze.

Deze actie geldt voor al onze onderhouds- en reparatiewerkzaamheden inclusief APK, maar ook voor de aanschaf van nieuwe banden, autoverhuur en de wasstraat. Ook facturen aan leasemaatschappijen* doen mee: als bestuurder bepaalt u welke club de donatie ontvangt.

Auto Combi werkt uitsluitend met de modernste controle- en diagnoseapparatuur en heeft de juiste techniek, expertise en ervaring in huis om uw auto perfect en volgens fabrieksvoorschriften te onderhouden, mét behoud van fabrieksgarantie.

Waarom?

Lokaal betrokken

Auto Combi hecht veel waarde aan het verenigingsleven in de gemeente Hardenberg. Want clubs en verenigingen zijn een verbindende factor in een samenleving; een plek waar mensen elkaar ontmoeten, spelen, sporten en ontspannen. Veel clubs draaien grotendeels op de inzet van vrijwilligers en zijn voor hun activiteiten voor een groot deel afhankelijk van subsidies en sponsorgelden.

Nu de overheid zich steeds meer terugtrekt, doet Auto Combi een stap naar voren: wij vinden het belangrijk dat verenigingen hun rol in de gemeente kunnen blijven vervullen. Daarom hebben wij de Auto Combi Club bedacht: een initiatief waarmee álle lokale clubs hun kas kunnen spekken. En niet wij, maar onze klanten bepalen welke vereniging een bijdrage ontvangt. Aan de hand van iedere factuur wordt automatisch een donatiebedrag berekend, dat de klant aan een club kan schenken.

Goed idee? Wij dachten van wel! Want alle beetjes helpen en hoe meer mensen meedoen, hoe leuker het bedrag voor de clubs.