Laadklepkeuring
Laadklepkeuring

Houd uw laadkleppen veilig en betrouwbaar

De Arbowet verplicht u om alle laadkleppen minimaal één keer per jaar te laten keuren. De keuring maakt geen onderdeel uit van de jaarlijkse APK van het voertuig, maar moet separaat worden uitgevoerd door een erkend keurder.

Met LPK (Laadkleppen Periodieke Keuring) bent u verzekerd van een deskundige keuring. Niet voor niets bevelen alle grote laadklepfabrikanten LPK aan. LPK is een onafhankelijk keurmerk en een initiatief van RAI CarrosserieNL, onderdeel van brancheorganisatie RAI Vereniging. LPK-keuringen worden altijd uitgevoerd door speciaal opgeleide keurmeesters en voldoen aan de Europese Europese CEN norm 1756-1 (laadkleppen voor goederen) en 1756-2 (personenliften). Regelmatig uitgevoerde steekproeven door de onafhankelijke instantie DEKRA garanderen de kwaliteit van het keurmerk.

Onze service

Reparatie, onderhoud en keuringen

COMBI is het erkende LPK-keuringsbedrijf bij u in de regio. U kunt bij ons terecht voor keuring, onderhoud en reparatie aan laadkleppen. Keuringen worden altijd uitgevoerd door gecertificeerde keurmeesters. In veel gevallen kan de keuring op uw eigen locatie plaats vinden. Wel zo handig.

Laadklepkeuring

Truckservice

COMBI beschikt over een moderne truckwerkplaats, ingericht naar
de hoogste normen en uiteraard volgens de nieuwste milieu eisen, waarin ervaren en gespecialiseerde monteurs voor u klaar staan. Hierdoor kunnen wij een complete service aanbieden t.b.v truck- en traileronderhoud. Wij voeren het onderhoud en de reparaties uit volgens fabrieksvoorschriften tegen een gunstig werkplaatstarief. Uw wagenpark is bij ons dan ook in goede handen.

Trailerservice

Door onze goed opgeleide monteurs zijn al uw trailers en overig getrokken materiaal in goede handen bij COMBI. Hierdoor bieden wij u een complete trailerservice en is COMBI uw allround mobiliteitspartner. COMBI is een servicepunt van TruckXL.

Oplossingen op maat

Kies voor betrouwbaar, kies voor LPK

Natuurlijk kiest u voor betrouwbaarheid en veiligheid. Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor veilige werkomstandigheden, dus ook voor veilige laadkleppen. U wilt onnodige vertragingen veroorzaakt door defecten voorkomen en u wilt dat uw mensen veilig kunnen werken. Door intensief gebruik zijn de kleppen onderhevig aan slijtage. Dus om te kunnen vertrouwen op betrouwbare kleppen zijn periodiek goed onderhoud en deskundige controle essentieel.