Zoekopdracht
Zoekopdracht

Uw droomauto door COMBI geleverd

Of het nu gaat om een nieuwe of een gebruikte auto, de zoektocht naar een andere auto is zeker niet altijd een gemakkelijke tocht. Het internet biedt toegang tot een groot nationaal en internationaal aanbod, maar hoe weet u of de aanbieder betrouwbaar is? Hoe beoordeeld u op afstand of de auto geen verborgen gebreken heeft? Ook loopt u het risico belangrijke details over het hoofd te zien.. Het zoeken naar de juiste auto is voor u tenslotte ook geen dagelijkse kost.

COMBI helpt u dan ook graag met het vinden van uw nieuwe auto! Geef uw wensen door en wij gaan voor u aan de slag!

Wanneer u een zoekopdracht voor een andere auto bij COMBI plaatst gaan wij in eerste instantie samen een oriënterend gesprek aan. Het is dan ook belangrijk dat de eisen en wensen qua type auto, uitvoering, motorisatie en budget uiteraard goed zijn afgestemd. Natuurlijk denken wij met u mee en bieden wij waar nodig een adviserende rol. 

Wanneer het wensenpakket duidelijk is gaan wij voor u aan de slag!  Wij zetten de vraag uit binnen ons eigen (inter-) nationale netwerk en starten tegelijkertijd de zoektocht. 

Na het oriënterende gesprek heeft u ons opdracht gegeven om uw droomauto te zoeken, vinden en te leveren. COMBI komt in actie en vindt vervolgens een of meerdere auto’s die binnen de zoekopdracht en bij uw wensenpakket past. 

Het resultaat bieden wij u aan met afbeeldingen, details en specificaties. Zit de auto naar wens erbij? Dan gaan wij de onderhandeling in. Klopt het totale plaatje en komen wij tot een overeenkomst?

Dan halen wij vervolgens de auto voor u op of importeren de auto voor u. Uiteraard zorgen wij dat de auto puntgaaf met afleverbeurt aan u wordt afgeleverd. 

COMBI levert alle auto’s af met 12 maanden BOVAG garantie! Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken. Kwaliteit en zekerheid, daar staan wij voor! 

Het is mogelijk om uw auto bij ons in te ruilen. Tijdens het oriënterende gesprek nemen wij dit mee, de inruilwaarde wordt voorafgaand aan de zoekopdracht bepaald, zo weten wij samen waar wij aan toe zijn. 

Uiteraard is het mogelijk om de auto te leasen. Zowel zakelijk als privé bestaat er de mogelijkheid tot financial lease. In het orienterende gesprek bespreken wij de mogelijkheden. 

Zakelijk is het in de meeste gevallen mogelijk om de auto operationeel te leasen. Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand, alle vaste kosten zijn hierbij gedekt. U hoeft alleen nog maar te tanken. 

 

Oplossingen op maat

Partner in mobility

COMBI biedt slimme mobiliteitsoplossingen met het oog op vandaag én op de toekomst. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf en kunnen alle merken, alle type auto’s en bedrijfswagens leveren en onderhouden.

COMBI is dus hét adres voor totale service aan uw personenwagen, bestelwagen, camper, truck en trailer! Kwaliteit en expertise bieden wij door hét BOVAG autobedrijf in de regio te zijn met het Bosch Car Service en TruckXL concept.