Autoverhuur
RentenGo - Autoverhuur

De juiste auto op de juiste plek en tijd!

Vanuit RentenGo beschikt COMBI over een groot wagenpark met diverse topmerken. Met autoverhuur van RentenGo biedt COMBI u dan ook de mogelijkheid om flexibel een auto of bestelwagen te huren. Het RentenGo wagenpark beschikt over voertuigen uit alle categorieën. Zo hebben we altijd wel een geschikte huurauto voor elke mobiliteitsbehoefte, zowel voor zakelijk als particulier en voor korte of langere perioden.

Samen met RentenGo is COMBI het adres voor autoverhuur in de regio Hardenberg en omgeving. Voor de zakelijk en particuliere bestuurder en van personenauto tot bestelwagen. Heeft u wisselende mobiliteitsbehoefte? Dan komen wij graag met u in contact. 

Een auto huren gaat bij RentenGo heel eenvoudig. U bent dan ook binnen no-time op uw volgende bestemming!

Personenauto's

Zoek, vergelijk en boek!

Makkelijk, snel en voordelig een auto huren? Bij ons kunt u al een auto huren voor € 35,- per dag! Onze huurauto’s zijn modern en voldoen aan de eisen van de tijd! Zorgeloos onderweg met een huurauto van RentenGo, je regelt het met COMBI!

Bekijk hier ons wagenpark met personenauto’s.

Klik op het label om een reserveringsaanvraag te doen:

Bestelwagens

Voor elke klus de juiste bus! 

Met ons grote wagenpark bieden wij u de mogelijkheid de juiste bus, afgestemd naar uw behoefte voor zowel korte of langere perioden bij ons te huren. 

Voor de busjes en verhuiswagens hebben we zelfs <4 uurs tarieven. Handig voor een korte rit waarbij u even een huurauto nodig heeft!

Klik op het label om een reserveringsaanvraag te doen:

Een dagje uit of weekendje weg...

Cabrio verhuur! 

Heeft u altijd al graag met een cabriolet willen rijden? Bij RentenGo garanderen wij u veel rijplezier en onvergetelijke belevenis! 

Met de verhuur van cabriolets bieden wij u de mogelijkheid een cabrio te huren op het moment dat u het beste past en voor een tijdsduur wat u het beste schikt. 

Vanuit RentenGo bieden wij u de mogelijkheid een Audi A5 Cabriolet te huren. Naast een goed motorvermogen is de  auto voorzien van veel luxe en extra’s! Gegarandeerd rijplezier dus! 

De auto staat klaar om gebruikt te worden! Verras bijvoorbeeld uw partner met een heerlijk dagje toeren, een weekendje weg of heerlijke roadtrip door Europa!

Klik op het label om rechtstreeks de cabrio- verhuur pagina te bezoeken! 

Oplossingen op maat

Liever langer huren? 

Ook bij autoverhuur voor een langere huurperiode of (short)lease bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met CM Lease biedt RentenGo u de meest effectieve oplossing.

RentenGo is net als CM Lease een label van Compass Mobility. CM Lease is als onafhankelijke leasemaatschappij met eigen label ook nog eens maatschappelijk betrokken. Zo hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Nieuwsgierig wat wij nog meer voor u kunnen betekenen vanuit Compass Mobility?