Auto kopen? Betrouwbare occasion of nieuwe auto kopen l COMBI Hardenberg

Bel 0523- 27 13 18 of mail: info@autocombi.nl

Personenwagens

APK

COMBI is het adres voor uw (jaarlijkse) APK-keuring in Hardenberg. Als RDW erkend autobedrijf voeren wij voor elk merk en type auto een APK keuring uit.

Tijdens deze Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto gecontroleerd op de minimale veiligheids- en milieueisen die er vanuit Europa zijn gesteld. Zo worden o.a. de banden, remmen en verlichting gecheckt. Zijn er gebreken, dan worden deze tijdig opgespoord (wat uiteindelijk kan schelen in de onderhoudskosten). Mocht dit het geval zijn, krijgt u vooraf een prijsopgave voor reparatiewerkzaamheden van ons. Na een APK keuring ontvangt u van ons een APK rapport.

In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK-keuring zelfs GRATIS! U betaalt dan alleen voor de viergasmeting (benzine) of roetmeting (diesel) en de afmeldkosten.

Check Service

Kom langs bij COMBI en laat uw auto controleren voor een wintercheck of vakantiecheck. Daarbij wordt de auto op een groot aantal belangrijke punten gecontroleerd. Kleine moeite, groot plezier. Zo kunt u er zeker van zijn dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Storingen

Klaar terwijl u wacht! Voor bepaalde onderhoud werkzaamheden hoeft u wat ons betreft geen afspraak van tevoren te maken. Wanneer het gaat om de vervanging van banden, uitlaat of accu, maar ook voor de controle en verversing van motorolie kunt u doormiddel van onze Combi Fit formule direct bij ons terecht. Terwijl u een kopje koffie drinkt of even in de showroom kijkt, voeren wij de betreffende handeling direct voor u uit.

Airco Service

Door onze Airco Service zorgt u voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden. COMBI zorgt op haar beurt voor het welzijn van deze airconditioning installatie. Wij maken dan ook gebruik van de nieuwste apparatuur en hierdoor kunnen wij snel uw airconditioning controleren. Uw airco en het interieurfilter bepalen de kwaliteit van de lucht die u inademt. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig (minimaal 1x per jaar) uw airco laat checken.

De gratis airco check: Algehele controle van de airco installatie, met preventief karakter

Anti geurbehandeling: Aanbevolen bij klachten over onaangename geuren, specifiek bij het in schakelen van de airco.

Afvullen van aircosysteem: Toe te passen bij klachten over onvoldoende werking van de airco installatie door te weinig ‘koudemiddel’ in het systeem.

Airco reparaties: Het opsporen en verhelpen van lekkages, het verrichten van reparaties.

Glas Service

Snel, zonder administratieve rompslomp en met garantie verzorgen wij voor u de ruitreparatie of ruitvervanging. En is de reparatie aan uw ruit wat minder urgent, dan doen we het gewoon in combinatie met een servicebeurt aan uw auto.

Schade herstel

Ook bij schade gevallen kunt u bij COMBI terecht. Wij kennen immers u en uw auto! En de schadepenningen? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Goed geregeld toch?!

Banden Service

COMBI levert banden van alle bekende merken tegen scherpe tarieven. Voor betere rijeigenschappen en grotere veiligheid adviseren zowel bandendeskundigen als consumenten- en verkeersveiligheids-organisaties autobanden met 2 millimeter profiel te laten vervangen. Wij controleren de banden ook op eventuele beschadigingen, sneden, scheuren, blaren, ouderdom etc. Overigens raden wij u aan om banden zeker na 6 jaar te vervangen. Oude banden brengen namelijk uw veiligheid ernstig in gevaar.

Uitlijning
Klachten zoals bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant, het naar één kant trekken van de auto, het zwaar of licht sturen van de auto, het niet fijn de bocht in of uit sturen van de auto, het niet terugdraaien van het stuur na een bocht kan betekenen dat de auto niet correct is uitgelijnd. Het uitlijnen van een auto is een specialisme, waarbij het niet alleen bij sporing stellen blijft, zoals vaak wordt gedacht. Maar ook wielvlucht en askanteling spelen een belangrijke rol.

COMBI beschikt over professionele uitlijnapparatuur om uw auto op een correct wijze uit te lijnen.

Nieuwe autobanden nodig?
Bestel eenvoudig online nieuwe banden! We bieden keuze uit meer dan 60 verschillende merken in zowel A-merken als budgetmerken. Bekijk alvast alle geschikte autobanden voor uw auto in onze banden webshop!

Uw leaseauto

Wij werken samen en repareren/onderhouden voor diverse leasemaatschappijen, zodat ook uw leaseauto de service krijgt die het nodig heeft!


Leenauto

Mocht uw auto bij de garage staan en heeft u vervangend vervoer nodig? Dan is het mogelijk om een leenauto te reserveren, die u kunt gebruiken totdat uw eigen auto is behandeld. Met dit vervangende vervoer hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken over uw mobiliteit.

Onze service
  • Gratis haal- en brengservice
  • Gratis leenfiets
  • Vervangend vervoer tegen brandstofkosten

maak-een-afspraak.jpg

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze service? Neem contact met ons op.

LEES VERDER

Openingstijden

Showroom
Ma. t/m vrij. 08.00 - 18.00 uur
Zat. 09.00 - 16.00 uur

Werkplaats 
Ma. t/m vrij. 08.00 - 17.00 uur
Zat. 09.00 - 12.00 uur 

Carwash
Ma. t/m vrij. 08.30 - 18.00 uur
Zat. 08.30 - 17.00 uur

Onze Locatie

COMBI
Koningsspil 1
7773 NJ Hardenberg

T. 0523- 27 13 18
E. info@autocombi.nl

Volg ons

Privacy Policy COMBI