Zakelijke lease
Zakelijke lease

Welkom leaserijders! 

COMBI, aangesloten bij Bosch Car Service, is hét adres voor totale service aan uw leaseauto. Wij beschikken over de modernste controle- en diagnoseapparatuur en hebben de juiste techniek, kennis en expertise in huis om uw leaseauto goed én volgens fabrieksvoorschriften te onderhouden, met behoud van de fabrieksgarantie.

Zakelijk een auto leasen

CM Lease is het leaselabel van Compass Mobility, het zusterbedrijf van COMBI. U kunt bij ons zowel zakelijk als privé en voor korte of langere periode een auto leasen. Want u bent wellicht niet zomaar gewoon op zoek naar een auto. U bent op zoek naar de auto die het beste bij u past en kiest voor totale ontzorging. Dat is dan ook hetgeen waar wij voor staan! Of u nu kiest voor shortlease, duurzame mobiliteit of operational lease van een bestelwagen, wij zoeken graag samen met u uit wat het beste bij uw situatie past. 

CM Lease is net als COMBI merkonafhankelijk, wij leveren alle type en merken personen- en bestelwagens. Vanuit COMBI en CM Lease heeft u bij ons uw eigen contactpersoon voor al uw zaken op gebied mobiliteit. Wij voorzien u van advies en ontzorgentot in detail zodat u eenvoudig uw weg kunt voortzetten. Compass Lease, uw persoonlijke partner in mobiliteit!


CM Lease

Fleetowner

Als wagenparkbeheerder bent u hier ook aan het juiste adres. Beheer samen met ons uw wagenpark. Gezamenlijk bekijken wij welke mogelijkheden van autolease bij  uw organisatie aansluiten. Door samenwerking blijft uw wagenpark compleet en veilig op de weg. U kunt als wagenparkbeheerder bij ons terecht voor: 

  • Aanschaf nieuw leasepakket
  • Aanpassing in bestaand leasepakket
  • Onderhoud 
  • Reparatie
  • Schade

Leaseauto repareren

Wij werken samen en repareren/onderhouden voor diverse leasemaatschappijen, zodat ook uw leaseauto de service krijgt die het nodig heeft!

Onze service

Leenauto

Mocht uw auto bij de garage staan en heeft u vervangend vervoer nodig? Dan is het mogelijk om een leenauto te reserveren, die u kunt gebruiken totdat uw eigen auto is behandeld. Met dit vervangende vervoer hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken over uw mobiliteit.

Het jeugdsportfonds

Bij iedere APK die wij uitvoeren doneren wij aan het Jeugd-sportfonds!

Met uw APK steunt u het het Jeugdsportfonds! Voor elke APK die wij uitvoeren, doneren wij een bedrag aan deze mooie organisatie.