COMBI Hardenberg :: Bandenwissel

Het nieuwe seizoen begint langzaam en dan is het ook weer tijd om uw banden te laten omwisselen.

Binnen één minuut online uw bandenwissel inplannen kan via onderstaande button. U kunt ook aangeven wanneer u tegelijkertijd onderhoud of een wintercheck wilt laten uitvoeren.

maak-een-afspraak.jpg

Nieuwe banden nodig?
Bestel nu ook eenvoudig online nieuwe banden via onze webshop.
We bieden keuze uit meer dan 60 verschillende merken in zowel A-merken als budgetmerken. Uiteraard adviseren wij u graag welke banden het meest geschikt zijn voor uw voertuig. 

Voordelen winterbanden
Rijden op winterbanden bevordert uw veiligheid en comfort wanneer de temperatuur van het wegdek onder de 7 graden daalt. Als de weg nat, beijzeld of besneeuwd is, wordt het slipgevaar alleen maar groter. Om dat te voorkomen raden wij winterbanden aan. De winterband is namelijk veel zachter bij lagere temperaturen. Daardoor behoudt de band meer grip op de weg en wordt de remweg verkort. Daarnaast heeft de winterband een grotere profieldiepte wat een positief effect heeft op het totale rijgedrag. In omringende landen, waaronder Duitsland, zijn winterbanden zelfs verplicht . Voldoende redenen dus om de zomerbanden weer terug te wisselen naar winterbanden om veilig onderweg te blijven.

Voorkom wachten, maak direct een afspraak

TIP: Wees de drukte voor en plan nu uw afspraak. Door onze snelle en vakkundige montage kunt u snel en veilig uw weg weer vervolgen. Graag tot ziens in onze werkplaats!

Uw zomerbanden opslaan kan voor € 25,- per set/per seizoen in ons bandenhotel.

Online afspraak inplannen
Of neem telefonisch contact op via 0523-271318

Graag tot ziens in onze werkplaats!

Team Auto Combi