COMBI Hardenberg :: Vacature Bedrijfswagenmonteur

VACATURE

Gezocht: Bedrijfswagenmonteur
Dynamisch team van monteurs zoekt enthousiaste collega!

Bezit jij de volgende skills:  
• Aantoonbare ervaring als monteur
• In het bezit van rijbewijs B
• APK

En heb je zin om fulltime mee te schakelen en te sleutelen in ons team als BEDRIJFSWAGENMONTEUR? Dan zijn wij razend benieuwd naar jou!

Over ons
Natuurlijk wil jij weten wie wij zijn en wat we doen. Wij zijn met ons monteursteam verantwoordelijk voor service aan personenwagens, bestelwagens, campers, trucks & trailers. Jij mag aansluiten in het team van de bedrijfswagenspecialisten. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf en dus werk je aan verschillende merken. Naast regulier onderhoud zorgen wij ook voor APK, aircoservice, banden, uitlijning, ruitreparatie, schadeherstel, LPK, remmenservice etc. Alles om ervoor te zorgen dat onze klanten weer veilig op de weg zijn én blijven.

Wij bieden jou een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook vinden we het belangrijk dat je goede begeleiding, opleiding- en doorgroeimogelijkheden krijgt en stimuleren we dit graag. Daarnaast werken we in een collegiale en informele werksfeer met veel ruimte voor eigen inzicht en verantwoordelijkheid.

Genoeg over ons. Heb je zin in deze nieuwe uitdaging? Dan horen we graag wie jij bent en geef ons ten minste één hele goede reden waarom wij jou niet mogen missen aangevuld met je CV. Stuur dit naar: sollicitatie@autocombi.nl

 

We komen graag met jou in contact!

Team COMBI Bedrijfswagens

header_bestelwagens.jpg