COMBI Hardenberg :: Auto Combi Vechtdal Cup

Tennisvereniging Gramsbergen is winnaar geworden van de Auto Combi Vechtdal Cup!

Twee weekenden hebben diverse tennisverenigingen uit de regio Vechtdal gestreden om de titel op de binnenbanen van TC Hardenberg. Er werd gespeeld in de categorieën: GD, DD en HD 5/6 en 7/8. Titelverdediger DTC Dedemsvaart heeft het eerste weekend goed gespeeld, maar uiteindelijk stond TV Gramsbergen na het eerste weekend aan kop. Afgelopen weekend ging de strijd verder en zakte Gramsbergen terug naar de tweede plek. Kloosterhaar stond begin van de laatste wedstrijddag bovenaan. Er werden vele spannende wedstrijden gespeeld en op hoog niveau gestreden. Bij tijd en wijle was het ook langs de baan behoorlijk druk met toeschouwers en een gezellige sfeer in sportcafé de Match.

Na vier dagen strijden beleefde het tennistoernooi misschien wel de gedroomde finale, want in de laatste ronde waren nog meerdere clubs in de race voor de winst. Na het laatste eindsignaal brak de feestvreugde bij de spelers van TV Gramsbergen en de meegereisde supporters los en kon de prijsuitreiking beginnen: Derde plek voor Tennisvereniging Kloosterhaar, de tweede plek voor TC Hardenberg en de beker is dit jaar dus uitgereikt aan TV Gramsbergen.

Naast competitie op de baan werden er ook meer dan 250 prijzen verloot en meerdere hoofdprijzen uitgereikt. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en dankt aan alle spelers, supporters, vrijwilligers én sponsoren.

 Tennisvereniging Gramsbergen wint beker.jpg

Foto: Joyce Vieth van Auto Combi reikt beker uit aan team TV Gramsbergen

************************

Toernooi info:

Hèt TENNISTOERNOOI in de regio strijd om de Auto Combi Vechtdal Cup! Zaterdag 4 en zondag 5 november zijn de eerste wedstrijden van de Auto Combi Vechtdal Cup gespeeld. De tussenstand na de 2e speeldag! Tennisvereniging Gramsbergen staat bovenaan! Zaterdag 11 november gaat de strijd verder op de baan. Zondag 12 november de finaledag waar naast strijd op de tennisbaan  ook de verloting plaatsvindt van de hoofdprijzen. Dat wil je niet missen!

Wil je live de tussenstand in de gaten houden? Dat kan via deze link: http://bit.ly/2zjhO2W