COMBI Hardenberg :: Auto Combi Vechtdal Cup

TV Slagharen winnaar Auto Combi Vechtdal Cup 2018!

Afgelopen twee weekenden is er volop gestreden om de titel op de binnenbanen van TC Hardenberg. Er werd gespeeld in de categorieën: GD, DD en HD 5/6 en 7/8. Door de speciale puntentelling in dit tennistoernooi was het voor iedere tennisvereniging uit de regio - groot en klein - mogelijk om mee te spelen voor de winst. Dit zorgde voor een continue spannende strijd op de baan tot op de laatste wedstrijden en ook was het bij tijd en wijle behoorlijk druk langs de baan met toeschouwers.

"Het was leuk om te zien dat tennisliefhebbers uit het Vechtdal tijdens deze weekenden zijn samengekomen om hun passie te kunnen delen. Beide weekenden overheerste dan ook een gezellige sfeer in sportcafé de Match. Maar zoals bij elke wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn. De derde plek was voor DTC Dedemsvaart en de tweede plek voor TC Hardenberg. Titelverdediger TV Gramsbergen heeft een jaar lang mogen genieten van de beker maar dit jaar is TV Slagharen na 15 jaar er opnieuw in geslaagd om er met de winst vandoor te gaan, aldus Joyce Vieth (organisatie Auto Combi Vechtdal Cup)". Naast competitie op de baan werden er ook meer dan 250 prijzen verloot en meerdere hoofdprijzen uitgereikt. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en dankt aan alle spelers, supporters, vrijwilligers én sponsoren.

Op de foto reikt Joyce Vieth van organisatie Auto Combi Vechtdal Cup de beker uit aan enkele teamleden van TV Slagharen.

 TV Slagharen winnaar 2018.jpg